Читај ми!

Богдановић: Осећам се невероватно, узбудљиво је вратити се

Српски кошаркаш Богдан Богдановић вратио се на терен после седам месеци опоравка од повреде, а након победе његове Атланте над Денвером каже да је током опоравка било тешких ноћи, али да се сада осећа невероватно.

"Осећам се невероватно, заиста је узбудљиво вратити се", изјавио је кошаркас Атланте Богдан Богдановић на конференцији за медије након утакмице са Денвером.

Кошаркаши Атланте победили су на свом терену екипу Денвера 117:109, у ноћашњем мечу НБА лиге.

Српски кошаркаш Богдан Богдановић се успешно вратио на терен после опоравка од повреде. У игри је провео 22 минута и дао допринос победи са пет поена, два скока и једном асистенцијом. 

"Када сам се припремао за утакмицу, био сам заиста миран и био сам спреман. Нисам очекивао да ће се десити овације. Нисам могао ништа да чујем, било је савршено", изјавио је синоћ бек Атланте.

Истакао је да му није било лако током опоравка од повреде.

"То је био први пут да сам доживео такву врсту повреде. Када се повредиш, јако желиш да се вратиш. Било је много тешких ноћи. Само ми је требало више времена да се излечим. Био сам окружен породицом и људима који су ми дали позитиван дух", закључио је Богдановић.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво