Читај ми!

Звезда дочекује Макаби у Евролиги

Кошаркаши Црвене звезде домаћини су тиму Макабија из Тел Авива у 10. колу Евролиге. Утакмица почиње у 17.30, а њен ток можете пратити и на нашем порталу.

Тим црвено-белих, после победе у Берлину над Албом са 88:84 у АБА лиги, намерава да и на свом терену настави поведнички серију у дуелу у Евролиги.

На другој страни и гости из Тел Авива намеравају да наставе успешну серију јер су у славили против Олимпијакоса на свом терену и желе да наставе серију и на гостовању.

Стратег црвено-белих Душко Ивановић је истакао квалитет супрника али и то да је његов тим спреман за адекватан одговор.

"У питању је једна по мени од најјачих екипа, али и најснажнијих екипа. Изванредни у скоку, изванредни у рекету, одлично играју 1 на 1, Лоренцо Браун је био главни играч Шпаније и то је показао. Ми можемо да играмо са њима 1 на 1, да правимо неке ротације, али као што сам рекао „ми верујемо". Видећемо. Здравствено смо ок, момци ће бити добро, сви су спремни" рекао је тренер Ивановић.

Макаби је фаворит у овом мечу јер је теренутно на седмој позицији тавеле са пет победа и четити потаза у надмедању док је Звезда на зачељу 17. са три победе и шест пораза.

Утакмица Цевене звезде и Макабија у дворни "Александар Николић" почиње у 17.30, а њен ток можете пратити и на нашем порталу.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво