Читај ми!

Филаделфија без Хардена и Ембида славила над Бруклином са Дурентом, Ирвингом и Симонсом

Филаделфија севентисиксерси победили су Бруклин нетсе на свом терену 115:106 без главних звезда Џоела Ембида, Џејмса Хардена и Тајриса Мексија.

Неславан повратак Бена Симонса у Филаделфију. Бивши тим је ослабљен савладао екипу у коју је прешао са њеним носиоцима.

Севентисиксерси су од средине прве деонице преузели вођство над утакмицом, уз повреме падове које је Бруклин користио, али су на крају извојевали значајну победу за морал и тимско самопоуздање. Нетси настављају са лошим партијама.

Тобајас Херис је био најефикаснији код Филе у изостанку носилаца Ембида, Хардена и Мексија са 24 поена, Диентони Мелтон је убацио 22, а Пол Рид је допринео дабл-даблом од 19 поена и 10 скокова.

Носеће звезде Бруклина су морале да буду убитачније. Није вредело ни 23 поена Кајрија Ирвига и "само" 20 поена Кевина Дурента. Бен Симонс је забележио од 11 поена и асистенција уз седам скокова.

Филаделфија је после ове победе девета са скором 9-8, Бруклин на десетом месту са 8-10. 

Виђен је и сјајан дуел младих плејмејкера Диерона Фокса из Кингса и Џа Морента из Гризлиса. Морент је са 34 , у односу на Фоксових 32 поена, одиграо боље, али је Сакраменто на крају славио са 113:109, наставивши феноменалну форму која их је довела до петог места на Западу.

Ни монструозних 37 поена и 21 скок Ентонија Дејвиса није помогло Лејкерсима да избегну пораз од Санса, 115:105 на крају за домаће Сансе. 

Девин Букер и Мајлс Бриџес су са 25 поена били најистакнутији код Санса, за које није играо Крис Пол. На другој страни није било Леброна Џејмса. Треба да се истакне и допринос Дуејна Вашингтона од 15 поена и дабл-дабл Деандреа Ејтона од 14 поена и 15 скокова.

Резултати синоћних мечева:

Филаделфија севентисиксерс-Бруклин нест 115:106

Мемфис гризлис-Сакраменто кингс 109:113

Денвер нагетс-Детроит пистонс 108:110

Финикс санс-Лос Анђелес лејкерс 115:105
недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се