Читај ми!

Обрадовић: Имамо велико поштовање за тим Сплита

Кошаркаши Партизана у недељу дочекују екипу Сплита у седмом колу регионалне АБА лиге, а тренер Жељко Обрадовић је изразио велико поштовање за тим супарника и истакао да се црно-бели максимално припремају за тај меч.

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да свакој утакмици његова екипа мора да приступи исто као и свим другим мечевима.

"Нова утакмица у АБА лиги. Ми тренери смо већ урадили анализу противника, а на поподневном тренингу ћемо прво имати видео са играчима. Да изађемо са информацијама пред њих и поставимо утакмицу. И да играчи који нису играли одраде мало јачи тренинг. Велико поштовање за екипу Сплита, као и за све противнике у било ком такмичењу до сада.", изјавио је Обрадовић за званични сајт клуба.

Ален Смаилагић је у победи над Макабијем у Евролиги пре пар дана одиграо прве минута после паузе од два месеца. Пред утакмицу са Сплитом је поручио да је најбитније да његова екипа оствари победу.

"Вратио сам се право у ритам утакмица на свака два дана. До сада су моји саиграчи износили тај терет и веома сам срећан што сам коначно у прилици да будем са њима на терену и да се заједно боримо. Идемо од тренинга до тренинга, од утакмице до утакмице. У овом тренутку нам је најважније да против Сплита добро одиграмо и дођемо до нове победе пред нашим навијачима", изјавио је крилни центар Партизана.

Партизан тренутно заузима другу позицију на табели АБА лиге са шест победа из исто толико утакмица, док је Сплит на 11. месту са две победе и четири пораза.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво