Читај ми!

Ивановић: Тешка утакмица, мораће много да се ради

Кошаркаши Црвене звезде били су бољи од Асвела у оквиру осмог кола Евролиге, 71:67, а тренер црвено-белих Душко Ивановић је након утакмице рекао да је овом тиму важно да верује у добар резултат и да су у против француског тима у томе успели.

Кошаркаши Звезде су остварили другу победу у овој сезони Евролиге савладавши на свом паркету екипу француског Асвела, 71:67.

Тренер домаћих Душко Ивановић тријумфално је почео нови ангажман на клупи Звезде, а након утакмице осврнуо се на атмосферу и игру свог тима.  

"Тешка утакмица, али са оваквом публиком је лакше. После првих 20 сјајних минута, у другом полувремену смо изгубили концентрацију, интензитет у одбрани, стрпљење у нападу. Ово је била утакмица за главу", рекао је Ивановић на конференцији за медије.

Звезда је одиграла утакмицу пуну осцијалција, могло би се рећи да су постојала два издања црвено-белих против Асвела.

Ивановић је додао да екипа има доста физички јаких играча, али и да има ментално "меких".

"Мора да се ради, свако сваког може да добије, биће невероватних победа или пораза, али мораће много да се ради. Увек верујем у своје играче, али видећемо како ће ићи минутажа, зависи од ривала, вечерас сам користио свих 12, али не гледам сваком да удовољим јер ово није социјална установа", закључио је Ивановић.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво