Читај ми!

Јанис: Тим Европе са Јокићем, Дончићем и са мном би лако добила најбољи састав Америке

Кошаркаш Милвоки Бакса Јанис Адетокумбо гостовао је код Сержа Ибаке, свог саиграча у подкасту који носи назив "Колико си заправо гладан". Јанис је том приликом одговарао на неке занимљиве детаље из каријере.

Серж Ибака, који се прославио као члан Оклахоме а затим и Торонта и који је важио за једног од најбољих крилних центара света док је био на врхунцу каријере има свој подкаст у ком угошћава најбоље кошаркаше НБА лиге и спрема им јела.

Јела која Ибака спрема све су сем уобичајених па је питање које се поставља у називу подкаста Колико си заправо гладан сасвим оправдано. Ибака је колегама кошаркашима на сто износио: рибље очи, пицу од пениса, гирос од гусеница, чипс од скакаваца, овчије језике, овчије очи и змије. 

Јанис је причао о својим занимљивим тренуцима током каријере, а прво је почео са причом како је трчао до дворане јер је каснио да игра утакмицу.

"Сав новац сам послао породици, код мене сам имао само картицу и када сам ушао у такси није постојала опција да се плати картицом. Морао сам да изађем и трчим ка хали, било је јако хладно. Док сам трчао запазила ме је и препознала једна породица, замолио сам их да ме повезу до дворане и они су то учинили." кроз смех је Јанис испричао.

"Када се пензионишем желим да нестанем у потпуности да се стопим са околином као Тим Данкан. Нико не зна где је Тим Данкан. Ја нисам лице лиге, Леброн још игра, ту је Стеф, Дурент, Ембид убија како игра, Јокић је узастопни МВП, а ту је и магични Лука", прокоментарисао је своју популарност Јанис.

Ибака га је питао да изабере најбоље екипе Америке и Европе. 

"Ембид је на центру, Јокић је четири, ја сам крило, бек нека буде Фурније и Лука плеј, екипа је "луда" јако талентована. За Америку: Стеф, Клеј, Дурент, Леброн, Адебајо. Дефинитивно би их победили, ко ће да нас чува", насмејао се Јанис.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво