Читај ми!

Никола Јокић за РТС: Играо сам да победимо на домаћем терену у Чикагу

Кошаркаши Денвер нагетса победили су на гостовању екипу Чикаго булса резултатом 103:126. Никола Јокић постигао је осам поена, а уписао је 14 асистенција и шест скокова.

На трибинама Јунајтед центра у Чикагу било је много српских навијача, а на паркету је виђена и традиционална српска игра - коло.

После утакмице у Чикагу са Николом Јокићем разговарао је Александар Жигић.

Јокић је истакао да је ноћашња победа Денвер нагетса над екипом Чикаго булса сјајан тријумф за тим, а посебно је задовољан што је остварен баш у Чикагу. 

"Мислим да смо целу утакмицу контролисали, одбрана је била на врхунском нивоу, скакали смо добро, давали смо доста поена, Мајк (Портер) је дао велики број тројки. Он је направио ту степеницу. Сјајна победа за нас", рекао је Јокић. 

Двоструки узастиони МВП НБА лиге, Никола Јокић, постигао је осам поена у победи Денвера над Чикагом. Јокић је имао шут из игре 4/4, на паркету је провео нешто више од 27 минута, а имао је и расположене саиграче.

"Играо сам само да победимо на домаћем терену... Овде у Чикагу где су сви наши. Драго ми је да смо победили", истакао је Никола Јокић. 

После утакмице забележен је призор у коме су се кошаркаши противничких екипа са ових простора (Јокић, Чанчар, Вучевић и Драгић) фотографисали. 

"Мало се виђамо, па, макар да се дружимо и ван терена. Сјајни момци и увек је сјајна атмофера. Никола (Вучевић) ми је помогао много и ван терена и много сам му захвалан на свему што ради. Увек је лепо да се погураш са својим", закључио је Јокић.

Денвер следећу утакмицу на свом терену игра против Њујорк никса, а Чикаго против Њу Орлеанса.  

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво