Читај ми!

Милвоки и Клиперси славили на гостовањима

Кошаркаши Милвокија надиграли су Филаделфију са 90:88, а тим Ла Клиперса је надиграо ЛА Лејкерсе са 103:97 на гостујућим теренима у синоћним утакмицама првог кола НБА лиге.

Милвоки је у врло равноправном дуелу са Филаделфијом дошао до победе у самој завршници тројком Веслија Метјуса 24 секунде пре краја иако су већином меча имали предност али нису успели да је осигурају до саме завршнице.

Џејмс Харден је одлично предводио тим домаћина и меч завршио као најефикаснији играћ са 31 постигнутим поеном, али је то било недовољно јер га остатак тима није најбоље пратио.

Џоел Ембид је за 36 минута на паркету убацио 15 поена уз 13 скокова и четири асистенције.

На другој страни тим слављеника је предводио Јанис Адетокунбо са 21 поеном, 13 скокова и осам асистенција.

У градском дербију Лос Анђелеса победу су однели Клиперси упркос одличној игри Леброна Џејмса који је меч завршио са 20 постигнутих поена и показао да Лејкерси на њега могу рачунати и у овој сезони.

У пораженом тиму најефикаснији је био Лони Вокер са 26 поена, а Ентони Дејвис је убацио 25док је Расел Вестбрук био неуобичајено слабо ефикасан и постигао само 2 поена.

Победнички тим је предводио двојац Џона Вола и Каваија Ленарда који су се успешно вратили на терен.

Вол који је због огромних проблема са ахиловом тетивом последњи пут терена видео априла 2021. године убацио је 15 поена, а Ленард који се опоравио од повреде предњих укрштених лигамената, један мање.

Резултати утакмица:

Филаделфија - Милвоки 88:90

ЛА Лејкерс - ЛА Клиперс 97:103

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије