Читај ми!

Бјелица по повратку у Фенер: Много тога се променило, надам се да ћу ускоро бити спреман

Повратник у европску кошарку Немања Бјелица истиче да ће му бити потребно време да уђе у форму после повреде листа.

Играч Фенербахчеа је у разговору за кошаркашки портал Јурохупс навео да ће му бити потребно одређено време како би се поново прилагодио на стил игре у Евролиги, после периода каријере у НБА.

„Још један разлог зашто сам се вратио јесте то што покушавам да будем – ја. Много се тога променило, формат је другачији, имам искуства, али ипак ће ми бити потребно неко време да се прилагодим, јер је другачије од НБА. Повредио сам лист на припремама са репрезентацијом Србије и покушао сам да играм. Надам се да ћу ускоро бити спреман", рекао је прошлогодишњи НБА шампион са Голден стејт вориорсима. 

Српски интернационалац је од 2013. до 2015. бранио боје Фенербахчеа, освојивши једну титулу првака шампиона Турске, као и Суперкуп те земље.

„Иза мене је сјајна година, остварио сам оно о чему сам сањао. Био сам део Голден стејта, који је освојио шампионски прстен у НБА. Осећао сам да сам у НБА дао све што сам имао. Била је то тешка одлука, јер сам имао прилику да останем још једну годину. Међутим, осећао сам да сам завршио једно поглавље и да треба да отворим ново. У августу се Фенербахче заинтересовао за мене и био сам срећан што ћу играти за тим из којег сам отишао у САД пре седам година", каже појачање клуба из Истанбула.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво