Читај ми!

Челници МЗТ-а незадовољни одлуком АБА лиге да промени термин меча са Партизаном

Кошаркашки клуб МЗТ Скопље саопштио је да су челници АБА лиге направили невиђен преседан пошто су померили почетак утакмице другог кола регионалног такмичења против Партизана.

Челници МЗТ-а тврде да је првобитно било планирано да се меч са Партизаном одигра у понедељак, 10. октобра од 21 сат, али је руководство АБА лиге померило почетак утакмице за пет часова раније.

"Били смо шокирани информацијом коју смо добили из канцеларије АБА лиге без конкретног и ваљаног образложења", наводи се у саопштењу македонског клуба.

Челници МЗТ-а тврде да разумеју револт и бес навијача због тога што клуб из Скопља игра тако рано радним даном.

"Желимо да навијачи знају да смо и поред свих напора, притисака, коришћења веза и конекција, урадили све да се вратимо у првобитно заказано време, али нисмо успели у томе. Искрено се извињавамо, али постоје неке ствари које једноставно нисмо довољно моћни да променимо, за разлику од неких других учесника у том такмичењу", истиче се у саопштењу МЗТ-а из Скопља.

МЗТ је у првом колу АБА лиге поражен од Црвене звезде са 87:67.

"Желимо да апелујемо на све који имају плаво-белу крв у венама, али и на оне који имају симпатије за МЗТ Скопље и воле кошарку, да схвате неправду која нам је нанета као додатну мотивацију да ураде све и да се нађу на трибинама у хали", додаје се, између осталог, у саопштењу клуба из Скопља.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво