Читај ми!

Јовановић и Лазић пред старт АБА лиге: Наше амбиције се знају, озбиљно схватамо екипу МЗТ-а

Кошаркаши Црвене звезде у суботу започињу учешће у новој сезони АБА лиге мечом против МЗТ Скопља пред својим навијачима. Тренер Влада Јовановић и капитен Бранко Лазић за клупски сајт говорили су о амбицијама пред почетак такмичарске сезоне и истакли да их очекује тежак меч против македонске екипе.

Екипу Црвене звезде у међусезони преузео је тренер Влада Јовановић, који одбрану титуле регионалног шампиона почиње против шампиона Северне Македоније МЗТ Скопља, повратника у елитни ранг такмичења.

Тренер црвено белих је навео да екипу МЗТ-а схвата јако озбиљно али је уверен да је његов тим спреман да пружи добру партију на премијери пред домаћим навијачима. 

„Почиње сезона и на отварању играмо против екипе МЗТ-а која је између две сезоне ојачала свој ростер у коме се налази пуно искусних играча. Екипа коју схватамо максимално озбиљно. Међутим, знамо шта радимо, наше амбиције се знају, играмо на домаћем терену. Желимо да наметнемо наш ритам од самог старта и да одиграмо добру утакмицу пред нашим навијачима, које позивам да дођу у суботу увече у халу и пруже момцима подршку на старту сезоне", рекао је Јовановић за клупски сајт.

Капитен Бранко Лазић којем ће ово бити 12. сезона у дресу црвено белих истакао је да његову екипу очекује дуга сезона са великим бројем утакмица.

„Одиграли смо током припремног периода неколицину утакмица са првим и основним циљем да се што боље уиграмо и припремимо за почетак сезоне. Наши циљеви у АБА лиги се знају, али заиста морамо да идемо утакмицу по утакмицу јер нас очекује изузетно напорна сезона са великим бројем утакмица. Желимо да одиграмо добар меч против искусног тима, повратника у лигу, да се представимо нашим навијачима на премијери и забележимо победу", изјавио је Лазић.

Утакмица против МЗТ-а игра се у суботу од 20 часова у хали "Александар Николић", а већ за пет дана започињу учешће у Евролиги гостовањем код шампиона Европе, екипе Ефеса.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се