Читај ми!

Недовић: Спреман сам да будем лидер Звездиног тима

Знам шта се од мене очекује, спреман сам да будем лидер тима, имам довољно искуства за то, припремам се у глави за све што следи и једва чекам, рекао је нови-стари кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић.

Недовић се у редове српског и регионалног шампиона вратио после 10 година интернационалне каријере, јуче је одрадио први тренинг са екипом, а данас се дружио са навијачима на Малом Калемегдану, где је почела продаја сезонских улазница.

"Нереално, сад кад сам прилазио, вратила су се сећања. Још нисам свестан да сам ту сада, све мислим ускоро крећем негде за иностранство. Када истрчим први пут пред навијаче, кад одиграм прве минуте, тад ћу бити свестан. Спреман сам за све, знам и да овде није лако. Разговарао сам и са тренером Владом Јовановићем, млад је, сви заједно морамо да да радимо за исти циљ", изјавио је Недовић новинарима на Малом Калемегдану.

Српски репрезентативац носиће број 26, који му је, како је рекао прирастао срцу у Панатинаикосу.

Када је у питању повреда због које није играо у осмини финала Европског првенства против Италије истакао је да је сада све у реду.

"Почињем са радом, могао сам и пре, али није било потребе за журбом. Узели смо време да све санирамо. Не треба ми пуно, био сам у тренажном процесу са репрезентацијом. Бићу топ за прво коло у АБА лиги", навео је Недовић и додао да је Србија прошла у завршницу био би на располагању селектору Светиславу Пешићу у полуфиналу.

"Сетио сам се третмана у Шпанији, да нисам отишао, излудео бих у Прагу. Да седим по хотелу и идем у Берлин безвезе. Нажалост, није дошло до тога да се вратим и заиграм".

Он је признао и да је елиминација од Италије свима у екипи јако тешко пала.

"Емотивно смо испражњени, био сам део тима 2015. кад смо изгубили од Литваније за финале, али није било овако тешко. Видим и по другим играчима да нас је све ово погодило", закључио је Недовић.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво