Читај ми!

Обрадовић окупио црно-беле кошаркаше: Циљ је да дамо максимум

Kошаркаши Партизана почели су припреме за нову сезону, а тренер Жељко Обрадовић на располагању за сада има 13 играча.

На првом тренингу Обрадовић је имао скоро све играче, осим поврђених Алексе Аврамовића и Грегора Гласа, као и Израелца Јама Мадара и Грка Јаниса Папапетруа, који су са репрезентацијама Израела, односно Грчке.

Први тренинг уочи сезоне у којој се црно-бели враћају у Евролигу одрадили су Данило Анђушић, Данте Егзум, Џејмс Нанели, Kевин Пантер, Матијас Лесор, Балша Kопривица, Урош Трифуновић, Ален Смаилагић, Михајло Петровић, Марко Вукчевић, Тристан Вукчевић, Никола Радовановић и Ђорђије Јовановић.

"Примарни циљ је да видимо како изгледа тим. Да имамо уз нас навијаче и да у свакој утакмици дамо максимум", изјавио је Обрадовић.

Према његовим речима, за сада нема планова када су у питању додатна појачања.

"Дошли су они за које сматрамо да могу да нам помогну да изгледамо као екипа и да будемо конкурентни и у Евролиги и у АБА лиги. Сви ће имати шансе да играју. Искључиво гледам мој тим и мој клуб, ко је добар и посвећен избориће место. Небитно да ли је Србин, Летонац или Американац. Све од њих зависи. Никада нико никоме не може да смета ко жели да игра добру кошарку", поручио је Обрадовић.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво