Читај ми!

Конференција за медије Светислава Пешића на порталу РТС-а

Пренос конференције селектора кошаркаша Србије Светислава Пешића можете пратити на порталу РТС-а. Пешић је сазвао конференцију на којој ће говорити о припремама за Европско првенство, мечевима квалификација за Светско првенство, али и о "случају Теодосић" који потреса репрезентацију у последњих неколико дана.

Пешић се до сада није оглашавао како би потврдио или демантовао ове наводе, нисмо добили реакцију ни из Кошаркашког савеза Србије, али су се у међувремену појавили снимци опроштајне журке за Теодосића којој су присуствовали сви репрезентативци.

Конференција је заказана за 13.30 у "Штарк арени" и директно укључење можете пратити на нашем порталу.

Поред тога, извесно је да ће бити речи о повреди Алексе Аврамовића, али и Немање Бјелице, који је има проблем са листом након припремног дуела са Црном Гором. Медији су пренели да је Бјелица осетио бол и да ће тежина повреде бити позната после додатних анализа, али да је под великим упитником за такмичење које почиње првог септембра.

"Орлове" претходно очекују прво пријатељски сусрети, а онда и дуел против Грчке у квалификацијама за Светско првенство, који је на програму 25. августа.

Три дана касније гостоваће код Турске у новоформираној групи квалфикација за Мундобаскет 2023.

У тој групи, Летонија, Белгија и Србија су се придружиле Турској, Великој Британији и Грчкој у борби за једно од три места на планетарном шампионату.

Европско првенство траје од 1. до 18. септембра, а "орлови" у смештени у Д групу која ће играти у прагу. Поред нашег тима, ту су још Израел, Холандија, Финска, Пољска и Чешка.

четвртак, 09. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара