Читај ми!

Конференција за медије Светислава Пешића у понедељак у 13.30

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић заказао је конференцију за медије у понедељак у 13.30 у "Штарк арени". Пешић ће на конференцији говорити о припремама за Европско првенство, мечевима квалификација за Светско првенство, али и о "случају Теодосић" који потреса репрезентацију у последњих неколико дана.

Селектор је најавио обраћање медијима и пре ситуације са капитеном, којег је, према писању београдских портала, одстранио са списка путника на Евробаскет.

Пешић се до сада није оглашавао како би потврдио или демантовао ове наводе, нисмо добили реакцију ни из Кошаркашког савеза Србије, али су се у међувремену појавили снимци опроштајне журке за Теодосића којој су присуствовали сви репрезентативци.

Поред тога, извесно је да ће бити речи о повреди Алексе Аврамовића, али и Немање Бјелице, који је има проблем са листом након припремног дуела са Црном Гором. Медији су пренели да је Бјелица осетио бол и да ће тежина повреде бити позната после додатних анализа, али да је под великим упитником за такмичење које почиње првог септембра.

"Орлове" претходно очекују прво пријатељски сусрети, а онда и дуел против Грчке у квалификацијама за Светско првенство, који је на програму 25. августа.

Три дана касније гостоваће код Турске у новоформираној групи квалфикација за Мундобаскет 2023.

У тој групи, Летонија, Белгија и Србија су се придружиле Турској, Великој Британији и Грчкој у борби за једно од три места на планетарном шампионату.

Европско првенство траје од 1. до 18. септембра, а "орлови" у смештени у Д групу која ће играти у прагу. Поред нашег тима, ту су још Израел, Холандија, Финска, Пољска и Чешка.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво