Читај ми!

Немачка без Моа Вагнера на Евробаскету

Кошаркашки репрезентативац Немачке Мориц Вагнер пропустиће предстојеће Европско првенство због повреде чланка, саопштио је Кошаркашки савез Немачке.

Мо Вагнер је уз брата Франца, који му је и саиграч у НБА екипи Орланда, требало да буде узданица репрезентације коју предводи селектор Гордон Херберт.

"Радовао сам се овом турниру годинама. Да играм за Немачку у Келну и мом Берлину, са братом, на Европском првенству је нешто о чему сам сањао дуго. Нажалост, нећу моћи да наступим ни на једном од предстојећих мечева овог лета. Тешко ми је да прихватим чињеницу да повреда чланка није залечена, али и то је део игре. Овај тим је посебан и помно ћу пратити момке и подржавати их", рекао је Вагнер за сајт Кошаркашког савеза Немачке.

Селектор Херберт пожелео је старијем од браће Вагнер брз опоравак.

"Тежак ударац за нас, а посебно за њега. Заиста је желео да игра у Немачкој, пред својим навијачима, у својој земљи. Мориц је сјајан кошаркаш и веома добар момак. Здравље је на првом месту и желимо му да се што пре опорави. Још много добрих година у кошарци је пред њим", изјавио је Херберт.

Немцима ће под кошем фалити и центар Даласа Макси Клебер, који је одлучио да прескочи репрезентативне обавезе.

На Европском шампионату које ће почети 1. септембра Немачка ће се у Б групи у Келну такмичити са Француском, Литванијом, Словенијом, Мађарском и БиХ.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво