Читај ми!

Партизан потписао уговор са Евролигом, црно-бели званично у елити

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић потврдио је на свом Инстаграм профилу да су црно-бели званично потписали уговор са Евролигом у којој ће наступати наредне сезоне.

"Данас је потписан званичан уговор којим КК Партизан постаје учесник Евролиге за сезону 2022/23! Овим путем бих још једном желео да честитам свима којима је Партизан у срцу – напокон смо на месту које заслужујемо!", написао је Мијаиловић на Инстаграму.

Председник Партизана позвао је навијаче да подрже тим Жељка Обрадовића и најавио да ће продаја сезонских улазница почети 15. августа.

"Обавештење за све навијаче, КК Партизан ће пустити сезонске улазнице у продају 15. августа. Очекујте доста новитета и побољшања у односу на претходне године. Будите део историјског повратка 'парног ваљка' у елиту. Потребна нам је ваша подршка, да поново заједно пишемо историју", поручио је Мијаиловић.

Кошаркаши Партизана сезону у Евролиги почеће 7. октобра (20.00) гостовањем у Берлину против Албе, а први меч на домаћем паркету одиграће против Олимпије из Милана у трећем колу, 18. октобра (20.45).  

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво