Читај ми!

Јокић на припремама репрезентације: Волимо да побеђујемо, то је наш менталитет

Кошаркашка репрезентација Србије од понедељка је на припремама у Старој Пазови, спремајући се за Фибин прозор квалификација за Светско првенство, али и предстојећи Европски шампионат. Са екипом је и двоструки МВП НБА лиге Никола Јокић, који ради индивидуално у теретани.

Под диригентском палицом селектора Светислава Пешића, кошаркаши Србије спремају се у центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, а на тренинзима је и Никола Јокић, звезда Денвер нагетса.

"Супер је видети ове момке и све их скоро већ знам од раније. Тренирамо полако, све је на неком лаганом нивоу тако да тренирамо спремамо се и знамо шта нас чека. Наш циљ на почетку је да покушамо да се повежемо и да наставимо да се такмичимо на великим првенствима, као старији што су радили пре нас", рекао је Јокић бројним новинарима.

Двоструки узастопни МВП НБА лиге вратио се у национални тим после три године и Светског првенства у Кини.

"Ми не волимо спорт, не волимо кошарку, волимо да побеђујемо и то је наш менталитет", додао је Јокић на констатацију да нација очекује злато на континенталном шампионату.

Европско првенство на програму је од 1. до 18. септембра, док ће пре тога национални тим одиграти и два меча у квалификацијама за Светско првенство 2023. године.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво