Читај ми!

Велики трејд на помолу, Лејкерси нуде Бруклину Вестбрука за Ирвинга

Челници Лос Анђелес лејкерса спремни су да Бруклину понуде плејмејкера Расела Вестбрука у замену за кошаркаша Нетса Кајрија Ирвинга, преносе амерички медији.

Познати амерички портал Бличер рипорт подсећа да су Лејкерси једини тим у НБА лиги који није одустао од Ирвинга. Он би поново хтео да игра са Леброном Џејмсом, пошто су њих двојица заједно наступали у Кливленду.

Амерички медији преносе да су оба клуба уверена да ће доћи до договора, али треба усагласити детаље размене у којој ће највероватније бити укључени још неки кошаркаши.

Вестбрук би у наредној сезони требало да заради десетак милиона долара више од Ирвинга, што практично значи да Бруклин мора Лејкерсима да проследи барем још једног кошаркаша.

Ирвинг је члан Бруклина од 2019. године, а пре тога је играо за Бостон и Кливленд.

Амерички медији тврде да Нетси инсистирају да у Лос Анђелес оде Џо Харис, док Лејкерси желе Сета Карија. У трејд би требало да буду укључени и неки избори на НБА драфту у наредним годинама.

Недавно је један од најбољих кошаркаша Бруклина Кевин Дурент затражио промену средине, а он би могао да буде трејдован у Мајами, Финикс или Торонто.