Читај ми!

Кошарка на поправном, Србија напада Белгију у пуном Чаиру

Копшаркаши Србије играју против Белгије последњи меч прве фазе Квалификација за Светско првенство. Меч се игра у Нишу са почетком у 21.00. Ток меча пратите на нашем порталу.

Србија и Белгија већ у избориле пласман у наредну фазу Квалификација за Светско првенство, а у директном дуелу одлучиће која ће селекција са друге позиције у наставак такмичења.

Након пораза од Летоније у Риги 66:59, кошаркаши Србије имају прилику да искупе навијачима пред пуним трибинама у Нишу. Дуел против Белгије послужиће селектору Пешић да још више уигре играче пред Еврокско првенство, које се игра у Септембру.

Селектор је пред овај дуел истакао да га посебно радује што су све улазнице за овај дуел распродате.

"Информација да су скоро све улазнице за сутрашњу утакмицу против Белгије распродате је најбоља вест откад сам поново селектор. Само да имате информацију, играли смо у Риги против Летоније пред 11.500 гледалаца, а у Београду је било 2.300 људи", изјавио је селектор кошаркашке репрезентације Србије.

Дуел са Белгијом биће шести који репрезентација Србије игра у квалификацијама, а у том периоду кроз тим су прошла 23 играча.

"Ова утакмица са Белгијом, као и свака у квалификацијама, веома је важна. Покушавамо да се припремимо најбоље што можемо. Нама је тај континуитет екипе угрожен. Ако упоредимо мечеве против Летоније у Београду и тамо, важно је да кажемо да су током тог периода кроз екипу прошла 23 играча. Никакав континуитет не постоји, осим што је тренер имао прилику да их упозна. То је алармантна ситуација, као што је алармантна и ситуација у којој се налази српска кошарка", рекао је Пешић на конференцији за медије у Нишу.

Дуел изнеђу Србије и Белгије почиње у 21.00. Ток меча пратите на нашем порталу.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво