Читај ми!

Радоњић потписао двогодишњи уговор са Панатинаикосом

Доскорашњи тренер Црвене звезде Дејан Радоњић постао је нови шеф стручног штаба грчког Панатинаикоса, потврдио је клуб. Радоњић је потписао двогодишњи уговор са атинским клубом који је прошле сезоне био вицешампион Грчке.

Радоњић (52) је у претходне две сезоне са црвено-белима освајао АБА лигу, Куп Радивоја Кораћа и Суперлигу Србије.

Црногорском стручњаку је то био други мандат на клупи Црвене звезде, пошто је шампиона Србије водио и од 2013. до 2017. године.

Радоњић је био и тренер кошаркаша Будућности и Бајерна из Минхена.

"Веома сам срећан, узбуђен и осећам велику част што сам постао члан велике породице као што је Панатинаикос, који је један од најбољих тимова у Европи. Желим да захвалим челницима клуба на поверењу и подршци коју сам добио. То ми много значи. Пред нама је много посла, али сам сигуран да ћемо заједно да урадимо велике ствари за Панатинаикос", рекао је Радоњић за званични сајт клуба.

Из Звезде су пожелели срећу најуспешнијем тренеру у историји клуба.

"КК Црвена звезда мтс овом приликом још једном захваљује Дејану Радоњићу на свему што смо заједно учинили током претходних година и жели му много здравља и успеха у наредном периоду и на новом професионалном изазову. О избору новог тренера, након тога и тима који ће на достојан начин представљати Србију, Београд и Црвену звезду у Евролиги наредне сезоне јавност ће бити благовремено обавештавана", наводи се у саопштењу црвено-белих.   

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво