Читај ми!

Јовић: Вратићемо титулу у Мајами

Некадашњи кошаркаш Меге Никола Јовић изјавио је да је остварио своје снове, пошто га је ноћас као 27. пика на НБА драфту изабрао Мајами. Говорио је о будућим очекивањима, плановима као и о будућим мечевима са земљаком Николом Јокићем.

Никола Јовић је наравно прво поздравио навијаче Мајамија и истакао да је спреман да ради на освајању титуле у новој сезони.

"Шта има Хит нацијо! Срећан сам што ћу ускоро бити у Мајамију и спреман сам да радим. Вратићемо титулу у град.", рекао је Јовић обраћајући се навијачима Хита.

Кошаркаш Меге је истакао да верује да ће се Мајами борити за шампионски прстен у НБА лиги.

"Остварио сам своје снове, баш сам имао среће да ме је Мајами драфтовао. Овај тим је савршена средина за мене, тим је кандидат за титулу, а ја сам такмичарски настројен. Мислим да ћемо бити савршени спој.", рекао је Јовић.

Он је истакао да једва чека да игра против свог земљака Николе Јокића, који је члан Денвера.

"Можемо да поредимо кошаркашку интелигенцију и вештину додавања. Он то ради на вишем нивоу, али једва чекам да га сретнем и играм против њега", рекао је Јовић.

Председник Мајамија Пет Рајли демантовао је да се Хит плаши да ангажује кошаркаше из Европе.

"Да ли смо имали проблем са Гораном Драгићем? Ако кошаркаш може да игра, није ме брига одакле долази. Узбуђени смо због Јовића. Ово дете ће бити сјајно, имаће бољу каријеру од Мартина Мурсепа", рекао је Рајли.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво