Читај ми!

Обрадовић: Неки би били веома срећни кад бих отишао из Партизана

Тренер Партизана Жељко Обрадовић честитао је Црвеној звезди на победи у финалној серији АБА лиге и рекао да челници регионалног такмичења морају нешто да ураде како се инциденти са мечева финала не би понављали.

Кошаркаши Црвене звезде одбранили су титулу у регионалном такмичењу освојену прошле сезоне, пошто су у мајсторици финалне серије савладали Партизан са 80:77.

"Пре свега желим да честитам Црвеној звезди на томе што су освојили титулу. Ја да причам о кошарци? У овим условима да причам о кошарци? Како мислите да је играчима? Има ли ово икаквог смисла, да уместо једне утакмице играмо четири утакмице", изјавио је Обрадовић и наставио:

"Правила Евролиге кажу да би морало да се дозволи судијама да раде, играчима да играју кошарку. Говорио сам откад сам дошао да ћу дати све од себе да смирим страсти. Ова серија је показала да АБА лига мора нешто да уради. Ја сам први изашао и осудио понашање навијача Партизана. Чекао сам да видим да ли ће неко други да уради слично."

Најтрофејнији тренер Европе поручио је да неће напустити клупу црно-белих, иако зна да би "многи због тога били срећни".

"Нисам очекивао овакве ствари кад сам се вратио. Много волим овај посао и волим Партизан. Да ли ћу да идем? Ја сам овде тек годину дана. Шта могу да урадим? Да напустим? Неки би били веома срећни кад бих то урадио", рекао је Обрадовић.

Стратег Партизана је истакао да не зна хоће ли црно-бели играти КЛС.

"Не знам да ли ће Партизан играти КЛС. Сутра ћемо видети са играчима и људима из клуба", рекао је Обрадовић у понедељак увече после утакмице са Звездом.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи