Читај ми!

Обрадовић: Морамо агресивније и чвршће уколико желимо другачији исход утакмице

Партизан је поражен у првом мечу финалне серије против Црвене звезде. У недељу од 20.00 следи други меч. Црвено-бели су поново домаћини у хали Александар Николић. Црно-бели ће покушати да стигну до брејка. Тренер Жељко Обрадовић истиче да екипа мора интензивније и чвршће уколико жели до циља.

Црно-бели су имали мало времена за анализу прве утакмице, како би се уочиле и исправиле грешке. Једно је сигурно екипа ће дати све од себе у покушају да стигне до изједначења у победама.

"Нова утакмица у серији долази већ сутра. Имамо данас тренинг и анализу свега што се синоћ дешавало, па ћемо учинити све што је у нашој моћи да ствари које нису биле добре исправимо."

"Очекује нас још једна утакмица у којој ће интензитет и чврстина морати да буду на нивоу финала и ми тако морамо да играмо уколико желимо да се боримо за другачији исход утакмице од оног у првом мечу", поручио је Жељко Обрадовић.

Алекса Аврамовић је рекао да је екипа скупо платила лошу игру почетком другог полувремена.

"Сутра је нова утакмица у којој морамо да дамо све од себе како не би понављали грешке које смо у серији правили. Такозвани празан ход и период лоше игре на почетку другог полувремена смо скупо платили, баш као што ћемо сваки пут платити ако такве ствари будемо понављали. Имамо један дан за предах, анализу и припрему. Верујем да ћемо сутра на терену изгледати много боље", нагласио је Аврамовић.

Други меч финалне серије на програму је у недељу од 20.00.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара