Читај ми!

Радоњић: Важност другог меча још већа, потребна подршка са трибина

Црвена звезда води са 1:0 у финалној серији против Партизана. Други меч игра се у недељу од 20.00 часова, домаћини су црвено-бели. Тренер Дејан Радоњић подвлачи важност другог меча, након којег његова екипа може да дође до меч лопте у овом финалу. Огњен Добрић позвао навијаче да пруже екипи подршку.

Црвено-бели су победили у првом мечу 90:76, повели у серији 1:0, која се игра на три победе. Радоњић очекује још тежи меч.

"Очекује нас још интензивнија утакмица у распореду по коме се финале игра на свака два дана. Морамо да будемо спремни да још једном одбранимо домаћи терен", рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић.

"Свесни смо веће важности другог меча против Партизана, због тога морамо бити веома сконцентрисани, да са великом енергијом и одговорношћу одиграмо ову утакмицу која због самог распореда добија на још већој важности. Због тога очекујем још већу подршку са трибина у недељу увече" рекао је тренер црвено белих за клупски сајт.

„ Пред нама је још тежа утакмица него у петак. Немамо пуно времена да се одморимо и припремимо за нови изазов и утакмицу. Играмо нови меч у размаку од 48 сати, што је нова ситуација јер је у питању финална серија."

"Морамо да одиграмо још боље, јос чвршће и са још више концентрације јер је ова утакмица још важнија од оне прве! Позивам наше навијаче да додју сутра у још вецем броју и пруже нам још већу и још гласнију подршку", рекао је Огњен Добрић.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво