Читај ми!

Кошаркаши Партизана против Будућности за финале АБА лиге

Кошаркаши Партизана и Будућности одиграће "мајсторицу" полуфинала плеј-офа АБА лиге и одлучити ко ће први у финале регионалног такмичења. Црно-бели дочекују Подгоричане од 21 сат у дворани "Александар Николић", а ток меча и кретање резултата пратите на нашем порталу.

"Направљена је детаљна анализа свега што се дешавало у претходне две утакмице, са посебним акцентом на последњу у Подгорици коју је Партизан изгубио", рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић за клупски сајт.

"Оно што је моја жеља, с обзиром на то да смо до сада одиграли четири утакмице против Будућности, две у Београду и две у Подгорици, да је била изванредна атмосфера и да је владао прави фер-плеј. Волео бих да буде тако и сада без обзира што утакмица има огроман значај јер победник иде у финале."

Позивам навијаче Партизана да достојанствено испрате утакмицу, да помогну нашем тиму са дозом онога што је и до сада красило утакмице, а то је однос према свим људима из Будућности, додао је тренер црно-белих.

"Што се саме утакмице тиче, изанализирали смо и мислим да ће екипа бити спремна да одигра добар меч", поручио је Обрадовић.

У другом полуфиналу играју Црвена звезда и Цедевита Олимпија и тамо је резултат 1:1.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво