Читај ми!

Брејк Мајамија за вођство над Бостоном у финалу Истока

Кошаркаши Мајамија повели су 2-1 у финалу плеј-офа Источне конференције против Бостона, пошто су направили брејк у Масачусетсу. Хит је дошао до другог тријумфа у серији након неизвесне утакмице, резултатом 109:103.

Најбољи тим Истока у регуларном делу сезоне имао је више од 20 поена предности након прве четвртине, потом и максималних +26, али је све могао да проспе у финишу.

Селтикси су се вратили захваљујући великом броју промашаја и грешака ривала, али на њихову жалост, времена за потпуни преокрет није било.

Најефикаснији у победничком тиму био је Бем Адебајо са 31 поеном (15/22 из игре), 10 скокова, 6 асистенција, четири украдене и по једну изгубљену лопту и блокаду. Пратио га је одлично Пи-Џеј Такер са 17 поена, једним више од Струса.

На другој страни потпуно је подбацио Џејсон Тејтум који је за 40 минута постигао само 10 поена, уз 11 промашаја из игре.

Селтиксима није било довољно ни 40 поена Џејлена Брауна који је ухватио и девет лопти, али ни сјајна рола ветерана Ала Хорфорда који је дуел завршио са дабл-даблом од 20 поена и 14 скокова.

Мајами сада води 2-1, а следећа утакмица на програму је такође у Бостону у ноћи између понедељка и уторка по средњоевропском времену.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво