Читај ми!

Бостон декласирао Мајами за изједначење у полуфиналу

Кошаркаши Бостона надиграли су Мајами на гостовању са 127:102 у другој утакмици и изједначили на 1:1 у победама у финалној серији Источне конференције. Гости су добили меч одличном тимском игром, у којој је чак шест играча имало двоструки двоцифрен учинак.

На самом старту меча Мајами је имао чак десет поена предности па се учинило да неће бити великих изненађења, али је Бостон серијом тројки начинио преокрет и дошао до двоцифрене предности, коју је дуплирао у другој четвртини.

Мајами је у наставку успео да пружи нешто равноправнији отпор, али не и да смањи разлику па су гости дошли до победе и изједначења у финалној серији Истока.

У победничком тиму чак шесторица играча имала су двоцифрен шутерски учинак, а предводили су их најефикаснији Џејсон Тејтум са 27 поена и тандем Џејлен Браун и Маркус Смарт, који су убацили по 24 поена.

Смарт се после пропуштеног првог меча одиграо једну од најбољих утакмица у сезони и био је на корак да оствари троструки двоцифрен учинак са 0 скокова и 12 асистенција.

У пораженом Мајанију Џими Батлер је поново био најефикаснији играч меча са 29 поена, али им је то свакако слаба утеха пред наредна два гостовања у Бостону.  

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво