Читај ми!

Арена у последњој фази припрема за фајнал-фор

Београд је домаћин фајнал фора Евролиге, који почиње у четвртак. Прилика које се не пружа често и због тога је важно да све функционише беспрекорно. Смештај у готово свим београдским хотелима је резервисан, а места се сада траже и у новосадским.

Стигао је пре првих кошаркаша. Пехар који ће најбоља екипа у Београду подићи већ је испред Арене. А унутра, спортским речником, ниски старт пред спринт, јер остала су само три дана до почетка једног од највећих кошаркашких такмичења - фајнал фора.

Челници Евролиге су већ у Београду јер све у Арени мора да се ради по строгим правилима.

"Конструкције које се овде уносе, ми их оригинално немамо у дворани, ВИП зоне, расвета која се додатно доноси, није нешто што је уобичајено за оваква такмичења, озвучење, ЛЕД екрани, различите врсте технике која ће овде бити заступљена", Дејан Дамњановић.

Улазнице су распродате за мање од једног дана. Неколико стотина новинарских екипа већ је акредитовано.

"Капацитет је 15,5 хиљада, све улазнице су распродате, ми очекујемо пун капацитет, дневне су сесије, дођете са једном картом гледате обе утакмице и то је прилика које се не пружа врло често", додаје Дамњановић.

Највише највијача доћи ће из Грчке, око 10 хиљада, како је до сада најављено. Смештај у хотелима у Београду је већ резервисан.

"Није остало ништа, све је препуно, колико ја чујем већ се резервишу хотели и станови у Новом Саду, захваљујући овом возу могу да дођу за 30 ак минута, тако да као што видите и други градови имају користи од Фајнал фора, не само Београд", изјавио је Горан Весић.

Од фајнал фора 2018. Београд је зарадио 20 милиона евра. Ове године очекује се више.

Прва утакмица између Ефеса и Олимпиакоса на програму је у четвртак од 18 сати, а истог дана у 21 сат састају се Барселона и Реал.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво