Читај ми!

Новинар из Денвера: Јокић је јединствен, зато је можда лакше сумњати у њега

Адам Марес, новинар и водитељ популарног подкаста посвећеног Денвер нагетсима, говорио је за Јутарњи програм РТС-а о новом МВП признању Николи Јокићу.

”Прошла сезона је била најбоља у историји Денвер нагетса, Јокић је играо невероватно и људи су били задивљени његовим напретком. Затим је уследила друга МВП титула у низу, шта је урадио ове сезоне посебно је невероватно”, рекао је Адам Марес.

Он је прокоментарисао и начин на који је Јокићу уручена МВП награда. 

”Јокић је повучен и поносан на свој град Сомбор и често, током лета, немамо практично никаквих вести о њему. Мислим да је добро што су га тамо, овом приликом, посетили тренер Мелоун и власник Денвер нагетса. Мислим да нам је то показало још једну нову страну Николе Јокића”, истакао је Марес.

”Он игра кошарку у стилу који је потпуно јединствен, никада нисмо видели играча какав је он. Због тога се о њему, можда, и чешће полемише. Међутим, у велике играче се сумња, тако рећи, све док не освоје шампионат. Стефон Кари се суочавао с тим, повремено у каријери чак и Леброн Џејмс”, рекао је Марес.

Он је, ипак, додао да је током гласања за најкориснијег играча лиге 65 одсто оних који су гласали ставили управо Јокића на прво место, што показује ”да га људи прихватају много више него што се то можда чини”. 

 

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи