Читај ми!

Јокић објаснио слоган са мајице

Никола Јокић је један дан након што му је стручни штаб Денвер Нагетса приредио велико изненађење и донео му МВП трофеј у Сомбор, имао прилику да у опуштеној атмосфери одговори на неколико питања новинара преко интернета. Између осталог, објаснио је и слоган на мајици коју је носио.

Српски центар је одговарао на бројна питања новинара које је највише интересовала његова врло емоционална реакција на гест тима, а он је истакао да је био врло пријатно изненађен јер уопште није очекивао нешто тако.

Говорио је о својој досадашњој каријери као и плановима за будућност, а кроз смех је прокоментарисао и слоган на мајицама које су носили он и његов тренер Мајкл Мелоун.

Истакао је да му се изузетно свидео слоган на мајицама који каже "Разочарајте људе који не желе да успете" и нада се да га је оправдано носио.

У НБА лиги предстоје два значајна догађаја у Чикагу. То су лутрија за НБА драфт која ће одредити који ће тимови први имати шансу да бирају нове играче. А други је избор нових играча које тимови могу позвати да буду њихови чланови. Међу тим играчима биће и Никола Јовић из Меге.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво