Читај ми!

Мајами надиграо Филаделфију за финале Истока

Кошаркаши Мајамија победили су Филаделфију са 99:90 на гостовању и са 4:2 у победама пласирали се у финале Источне конференције. Победнички тим је до победе предводио Џими Батлер који је био најефикаснији играч меча.

Већ од самог старта меча гости су преузели иницијативу и водили игру ка сигурној победи, а домаћини су само у финишу првог полувремена успели на кратко да се приближе изједначењу.

Тиму Филаделфије је већ после три минута игре остао без повређеног Денијела Грина, а Мајами је успео да заустави и двојац Џоела Ембида и Џејмса Хардена.

Ембид је поново био најефикаснији у тиму домаћина али са учинком далеко слабијим од свог уобичајеног просека, па је меч завршио са 20 постигнутих поена уз 12 скокова и 3 асистенције, а Харден је додао 11 убачених поена уз девет асистенција и четири скока.

На другој страни у победничком тиму њихов учинак је превазишао Џими Батлер који је меч завршио као најефикаснији играч са 32 поена уз осам скокова и четири асистенције, а пратио га је Макс Штрус са 20 поена уз 11 ухваћених лопти и пет асистенција.

У другој синоћ одиграној утакмици Далас је убедљиво надиграо Финикс са 113:86 за изједнаћење у серији на 3:3, а опет их је предводио одлични Лука Дончић.  

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво