Читај ми!

Умало велики преокрет Монака, Олимпијакос на корак до фајнал-фора

Кошаркаши Олимпијакоса савладали су као гости Монако 87:83 и повели 2:1 у четвртфиналној серији Евролиге. Мало је недостајало да домаћи у последњој деоници стигну велику предност грчког тима, који се тако реванширао за пораз у Пиреју.

Олимпијакос је вратио брејк Монаку, славио у Кнежевини 87:83 и само један тријумф недостаје екипи Јоргоса Барцокаса да се поново нађе на фајнал-фору Евролиге.

Домаћину је припала прва и последња деоница, Грцима друга и трећа, а кад се све сабере - Олимпијакос је вратио брејк Монаку и води 2:1 у серији која се игра на три добијена меча.

Мајк Џејмс је предводио своју екипу на почетку меча (23:19), али су онда ствари у своје руке преузели Слукас и Везенков и гости на полувреме одлазе са предношћу 45:41.

Олимпијакос је убедљиво добио трећу деоницу (26:17) и линило се да је прича већ завршена. Међутим, француски тим се није предавао и на крају успео да дође до неизвесне завршнице, не и више од тога.

Двејн Бејкон био је најефикаснији на мечу са 23 постигнута поена, Вил Томас је додао 15, а Мајк Џејмс 13, док су у победничком тиму најбољи били Костас Слукас са 21 и Саша Везенков са 17.

Четврти меч у серији игра се такође у Монаку, у петак увече.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво