Читај ми!

Јокић за РТС: Добар старт, па очајне две и по четвртине, али сјајна победа за нас

Најбољи кошаркаш света Никола Јокић није желео да себе ставља у први план после невероватне партије и победе свог Денвера над Њу Орлеансом. Јокић је за РТС више анализирао утакмицу у којој су Нагетси после драматичне завршнице и продужетка, победили Пеликансе 138:130.

Никола је одиграо антологијску партију коју је крунисао 17. трипл-даблом у сезони, постигавши 46 поена, уз 12 скокова и 11 асистенција.

Чак 30 поена убацио је у последњој четвртини и продужетку, притом оборивши нове рекорде најјаче лиге света.

"Имали смо 20 поена предности, онда се то истопило. Они су чак и водили 10 разлике на три минута до краја, али ето, неком енергијом и жељом смо дали себи шансу да буде густо. Промашили су бацање, ми смо дали неки кош, па сам пресекао ону лопту и мало је недостајало да победимо у регуларном делу", рекао је Јокић у разговору са нашим Александром Жигићем.

Момак из Сомбора додао је да читавој екипи овај тријумф много значи због начина на који је извојеван.

"У продужетку су водили четири разлике, ми смо преокренули и победили на крају. Сјајна утакмица за нас зато што смо се, после доброг старта, а онда веома лоше две и по четвртине, успели да се вратимо и победимо."

Изабранике Мајка Мелоуна сада очекује тежак распоред јер ће у неколико дана по два пута играти са Голден Стејт вориорсима и Сакраменто кингсима.

"Четири утакмице у пет дана. По два пута играмо са Голден Стејтом и Сакраментом, видећемо. Увек улазимо утакмицу по утакмицу, да покушамо да победимо сваку. То ће бити фокус", закључио је Јокић за РТС.

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара