Читај ми!

Јовановић пред ФМП: Чврвсто и у одбрани и у нападу

Тренер кошаркаша Меге Владимир Јовановић, пред утакмицу против ФМП-а у АБА лиги, истакао је да ће веома важна бити чврстина и у нападу и одбрани.

Кошаркаши Меге у суботу од 21 сат играју против ФМП-а у Железнику у 18. колу регионалне АБА лиге.

"ФМП је одиграо јако добро и константно први део АБА лиге. У питању је искусан тим који је састављен од интернационалаца, пре свега мислим на Џонса, Невелса и Радоњића, то је осовина која држи спољну линију, док унутрашњу држе Неранџић, Тасић и Изунду. Тим је јако добро вођен од стране тренера Неше Стефановића. Најбољи креатор у екипи је Џонс преко кога иде већина напада, главни шутери су Невелс и Радоњић, док са унутрашњих позиција највише иду преко Тасића и Неранџића, а на другој страни, у одбрани су јако чврсти. У овој утакмици ће посебан значај имати трчање у контранападу и назад и одбрана дефанзивног скока. Чврстина у нападу и чврстина у одбрани ће бити веома важна да би се утакмица одиграла добро и екипа која у суботу одигра чвршће ће на крају и бити ближа победи", рекао је Јовановић за клупски сајт.

Плеј Меге Алекса Ускоковић је истакао да енергија и приступ његове екипе морају да буду на највишем нивоу.

"Очекује нас тешка утакмица са екипом која игра сјајно целе сезоне, поготово на домаћем терену. Желимо да поправимо утисак из прошлог кола када нисмо били на свом нивоу. Енергија и приступ морају да буду на највишем нивоу и биће потребно да одиграмо квалитетно на обе стране терена како би дошли у прилику да дођемо до позитивног исхода", изјавио је Ускоковић.

Мега тренутно има по седам победа и осам пораза у АБА лиги, док ФМП има скор 10-4.  

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво