Читај ми!

Филаделфија декласирала Лејкерсе, Ратници надиграли Минесоту

Кошаркаши Филаделфије убедљиво су надиграли ЛА Лејкерсе са 105:87 на свом терену и дошли до треће победе у серији наставивши поход ка плеј-офу. На свом паркету победу је славио и Голден стејт над Минесотом са 124:115 уз солидну игру Немање Бјелице.

Већ од самог старта меча Филаделфија је преузела иницијативу и потом одличном тимском игром меч водила ка сигурној победи.

Победнички тим је у ефикасности предводио Џоел Ембид са 26 постигнутих поена уз девет скокова и седам асистенција, а одлично га је пратио Тобајас Херис који је уписао 23 поена, пет скокова и четири асистенције.

Гостујућем тиму Лејкерса није од велике помоћи била ни сјајна игра Ентонија Дејвиса који је меч завршио као најефикаснији играч меча са дабл дабл учинком од 31 поена и 12 асистенција.

Трећом победом у серији Филаделфија је остала у трци са првим пратиоцем Шарлотом, док су се Лејкерси новим поразом удаљили од директног пласмана међу 16 најбољих екипа.

У наредној утакмици Филаделфија за два дана дочекује тим Сакрамента, а Лејкерси су већ сутра гости Шарлота.

И у другом синоћном мечу победу су на свом терену славили кошаркаши Голден стејта иако је Минесота пружила знатно већи отпор.

Гостујући тим је чак повео у финишу првог полувремена али су домаћини успели да начине преокрет у трећој четвртини и обербеде3 предност која им је донела коначну победу.

Победнички тим је у ефикасности предводио Стеф Кари са 29 постигнутих поена уз 8 скокова и 6 асистенција, а Немања Бјелица је за 16 минута игре имао солидан учинак од 5 поена и 6 асистенција.

У пораженом тиму Минесоте Карл Ентони Таунс је био најефикаснији играч меча са 31 поеном уз 13 скокова и 6 асистенција али то није много помогло његовом тиму.

Резултати НБА утакмица:

Филаделфија - Лос Анђелес Лејкерс 105:87

Голден стејт - Минесота 124:115

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара