Читај ми!

Звезда гостује код "браће" у Пиреју

Кошаркаши Црвене звезде од 20.00 у Атини играју против екипе Олимпијакоса у мечу 23. кола Евролиге. Ток пратите на нашем порталу.

Обе екипе желе да прекину низ пораза у елитном европском такмичењу.

Домаћин из Грчке их има два, доста убедљива, против Фенербахчеа и Макабија.

Црвена звезда доживела је три екстремно тесна пораза.

У последњем колу црвено-бели поражени су од Асвела у Лиону поенима у последњем минуту, пре тога је уследио пораз од Зенита након продужетка у Београду, да би пре три утакмице Ефес у Истанбулу успео да изведе невероватан преокрет и савлада српску екипу.

"Распоред је такав какав јесте. После два меча која смо имали, боравка у Француској и Словенији, ту смо и радимо мало на опоравку. Нисмо играли добро против Асвела и направили смо много грешака, атипичних за нас, које краси игра са великом енергијом. У овом тренутку ми немамо ту енергију, што је потпуно објективно и нисмо на том нивоу на којем смо били и на којем желимо поново да будемо", рекао је Радоњић за клупски сајт. 

"О Олимпијакосу можемо да причамо само у суперлативу. Одличан тим, играју изванредно, имају доста разлога да се надају позитивном резултату ове године, да оду до завршнице у Евролиги. Као што сам рекао, ми смо приморани да размишљамо само о себи, односно како да превазиђемо све ово на што безболнији начин", додаје стратег црвено-белих.

Након 19 одиграних утакмица, Олимпијакос има 12 победа и 7 пораза, док је Црвена звезда остварила седам победа и 12 пораза. 

Утакмица "братских" клубова игра се од 20.00 у Дворани мира и приљатељства у Атини, а ток сусрета пратите на нашем порталу.   

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво