Читај ми!

Радоњић: Изашли смо из короне, реалност је да видимо колико можемо

Кошаркаши Црвене звезде после вишенедеље паузе због проблема са коронавирусом у тиму, вратили су се на паркет, где ће у петак од 21.00 против Асвела на гостовању у Евролиги одиграти први меч још од 2. јануара.

"Двадесетак дана нисмо одиграли утакмицу и то додатно чини позицију тежом, идем корак по корак и да видимо где смо и шта смо у овом тренутку", рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић.

"Имали смо ситуацију која је довела да до паузе која је била доста дуга. Знате и сами да смо имали проблема са короном и да смо из тог разлога једно време били ван тренажног процеса. Као што знате и пре тог последњег меча, Калинић је био позитиван."

"Имали смо одређени тренажни процес са некоилико играча и пар тренера, пауза до почетка рада код неких иргача је била и 12 дана. Сви смо сада ту заједно, у статусу да покушамо да урадимо све што можемо. Изолација је била са строгим мировањем, морали смо пажљиво водимо рачуна и свему и да постепено улазимо у тренажни процес."

"Играчи нису у исто време излазили из короне, него у групама, а у свим тим околностима покушали смо да направимо што је могуће боље и да чекамо утакмице које нам долаже", рекао је Радоњић новинариама у хали "Александар Николић".

Тренер истиче да више нико од играча није у изолацији.

"Што се тиче здравственог стања, то је добро. Изашли су сви из короне. Они који су имали повреде, они су саниране. Морамо да направимо добру аналаизу, малтене свакодневно, да видимо у каквом смо стању и појединачно и колективно. Двадесетак дана нисмо одиграли утакмицу и то додатно чини позицију тежом. Идем корак по корак и да видимо где смо и шта смо у овом тренутку ", додао је Радоњић.

Осврнуо се Радоњић и да француски тим, који ће им бити први ривал.

"Имамо евролигашки меч који нам први долази после свега, чека нас дуел против Асвела. То је екипа која је знала да игра веома добро, оставрила је добре победе, имају добре појединце. Биће атлетски захтеван меч, без дилеме. Оно што ће наша реалност јесте да видимо шта ми у овом тренутку можемо", закључио је Радоњић.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво