Читај ми!

Обрадовић: Мега заслужује респект, приступ мечу као против Хамбурга

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да његов тим мора да одигра озбиљно против Меге у заосталом мечу АБА лиге. Дуел је на прогаму у четвртак од 17.00 у хали “Александар Николић”.

Свега 42 сата након завршетка утакмице против Хамбурга (102:77), кошаркаши Партизана ће играти одложену утакмицу 13. кола АБА лиге против Мега. Тај меч је требало да буде одигран 27. децембра, одложен је тада због проблема играча и чланова стручног штаба Меге са коронавирусом.

Пред утакмицу, тренер Партизана Жел?ко Обрадовић нагласио је да ће у тиму бити исти играчи као и против Хамбурга, јер ће капитен Раде Загорац тог дана имати контролни преглед.

"Имаћемо данас тренинг, покушати да реагујемо. Како то обично бива, трудићемо се да одрадимо најбољи могући скаутинг, да поставимо утакмицу и пробамо да играмо озбиљно. Као и сваки тим, и они заслужују респект. То су млади играчи који увек имају велику жељу да играју, да се такмиче, да побеђују и мислим да је то прва ствар коју морамо имати на уму, да приступ утакмици буде какав је био против Хамбурга", рекао је Обрадовић.

Центар црно-белих Балша Копривица каже да ће тим бити спреман за овај дуел.

"Припремићемо се за њих. Имају младу екипу, много талентованих играча, тако да ћемо за њих бити спремни. Покушаћемо да одморимо што више можемо и да припремљени дочекамо ту утакмицу", поручио је Копривица.

уторак, 14. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара