Читај ми!

Обрадовић: Играли смо добро, контролисали смо меч

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић честитао је вечерас свом тиму на игри и победи протви Хамбурга у Еврокупу.

Црно-бели су убедљиво победили немачки тим 102:77 у хали "Александра Николић".

"Играли смо добру утакмицу, контролисали смо меч. Честитам мојим играчима за веома добро изадње. Такође, честитам и ривалу, борили су до краја, показали су карактер", рекао је Обрадовић на конференцији за медије после меча.

Обрадовић је упитан и да ли има шта да замери својим играчима, с обзиром на то да последњих неколико утакмица решавају већ у првих пет минута.

"Утакмица траје 40 минута и треба да се игра озбиљно. Проблаи смо да играмо озбиљно иако смо последњу четвртину изгубили. Мора да постоји жеља да се игра од првог до послдњег секудне. Свако мора да користи своје време на пракету и ја могу да будем задовољан какда с епогелд аминутаза, јер нико није био изанд 23 минута. Мислим да је Ледеј један играо толико...Ми имамо утакмицу за мање од 48 сати, засостли меч саМегом и веома је важан тај сегмент да смо водили рачуна о замору играча. Ови који играли од старта били су изнаредни, са клупе такође покушали да дају максимум. Увек има и лоших и добрих ствари и о отме ћемо разговорати", истакао је Обрадовић.

"Хвала навијачима фантастичној атмосфери, у овим тешким временима и са толиким бројем заражених да дођу и помогну тиму, то је заиста фасцинантно. Волео бих да је ово нормално време и да их позоверм да дођу у четвртак, али не могу јер је свима желим добро здравље. Ко је здрав и ко може да дође, добродошао је, јер ови играчи то заслужују. Када је овако навијање код играча постоје додатни мотиви", поручио је Обрадовић.

Партизан у четвртак у 17 сати игра против Меге заостали меч у АБА лиги.

"Ово ће бити тим, Раде Загорац треба да иде на контролу у четвртак на дан утакмице, Милетића ћемо тестирати, Дангубић вецецрас није играо јер је имао један и по тренинг. Сутра ћемо имаи тренинг, одрадићемо скаутинг. Они заслужују респект, то су млади играчи оји имају велику жељу. Мислим да приступ мора да буде на нивоу као вечерас", рекао је Обрадовић.

Тренер Хамбурга Педро Каљес честитао је црно-белима.

"Честирам Партризну , имали су добар меч. Честитам мом тиму, био је лепо играти кошарку против екипе као што је Партизан", рекао је Каљес.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво