Читај ми!

Обрадовић: Хамбург променио одбрану, да будемо спремни на њихове замке

Оно што је Хамбург променио у односу на прву утакмицу је да игра различите одбране, рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић пред дуел са Хамбургом у Еврокупу.

Црно-бели у среду од 20:45 сати дочекују Хамбург у 10. колу Еврокупа, у хали "Александар Николић".

"Они су екипа која игра стално у истом ритму, на велики број поена. Изузетно велики број шутева за три поена, сада у неким утакмицама у немачком првенству су шутирали преко четрдесет пута, у Еврокупу им је просек преко 30. Имају једног играча који је на последњој утакмици немачког првенства шутирао 19 пута за три поена. Имао учинак 19-7. После тога иду на офанзивни скок", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

У првом овосезонском дуелу сутрашњих ривала, Партизан је славио са 97:106.

"Оно што су променили у односу на прву утакмицу је да играју различите одбране. Мењају, не играју на начин како су то играли у првој утакмици и то је оно о чему би требали да водимо рачуна и да будемо спремни на те њихове одбрамбене замке. После тога, њихова транзиција и одбрана од контранапада. То су услови ако желимо да победимо, те ствари морамо да спречимо", поручио је Обрадовић.

Кошаркаш Урош Трифуновић, који је на претходне две утакмице био капитен екипе, пред нови дуел у Еврокупу нада се добром издању свог тима.

"Хамбург је екипа која је везала неколико победа у Еврокупу, играју добро у немачкој лиги. Мислим да треба максимално да уђемо у тај меч, као и у сваки други јер су показали да могу да победе свакога у Еврокупу. Дочекујемо их у Пиониру, надам се да ће дворана бити пуна и да ће све бити како треба", истакао је Трифуновић.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи