Читај ми!

Други узастопни трипл-дабл Јокића остао у сенци пораза од Јуте

Најбољи српски кошаркаш Никола Јокић наставио је да доминира НБА лигом, али његове фантастичне партије често остају у сенци веома лоше игре Денвера. Јокић је опет предводио Нагетсе и носио читаву екипу на леђима, али ни то није било довољно да се избегне убедљив пораз од Јуте, резултатом 125:102.

Јокић је на паркету провео скоро 37 минута и другу утакмицу узастопно остварио трипл-дабл – постигао је 25 поена (10/18 из игре, 2/5 тројке), уз 15 скокова и 14 асистенција.

Нашем асу је, баш као и против Лејкерса пре две ноћи, било довољно само три четвртине да оствари трипл-дабл, а осим тога имао је две украдене и три изгубљене лопте.

Момак из Сомбора је девети пут ове сезоне био двоцифрен у три статистичке категорије, чиме се изједначио са водећим Раселом Вестбруком. Ово му је био 66. трипл-дабл у каријери, којим је поново прескочио Џејмса Хардена и заузима седму позицију на вечној листи.

Међутим, није имао помоћ саиграча, а "грумење" је меч изгубило док он није био на паркету.

Током читавог сусрета у Колораду Денвер је држао прикључак, али је почетком последње четвртине, када је Никола био на клупи, Јута направила серију 9:0 и отишла на 12 разлике. Од тада се домаћин није опоравио и на крају је доживео убедљив пораз.

Осим њега, у екипи Мајка Мелоуна истакли су се Ерон Гордон са 20, односно Вил Бартон са 16 поена.

Најбољи код победника био је Донован Мичел са 31 поеном, Бојан Богдановић је додао 21, док је Руди Гобер дуел завршио са 18 поена и 19 ухваћених лопти.

Денвер је остао шести на Западу са 22 победе и 20 пораза, док су Џезери три места изнад са учинком 29-14.

Голден Стејт је наставио да посрће и без Стефена Карија је поражен у Минесоти резултатом 119:99, а Немања Бјелица је за седам и по минута убацио пет поена и забележио по скок и асистенцију.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво