Читај ми!

Обрадовић: Велико поштовање за екипу Студентског центра

Кошаркаши Партизана играју против екипе Студентског центра у суботу у Подгорици утакмицу 16. кола АБА лиге. Тренер црно-белих Жељко Обрадовић је пред меч истакао да је добро што се меч уопште игра и да ће његов тим пружити максимум на гостовању.

Меч Студентског центра и Партизана биће једини меч који ће се играти током викенда јер су сви други мечеви отказани због тренутне епидемиолошке ситуације што је Жељко Обрадовић посебно истакао.

"Још једном, добро је да ћемо да играмо утакмицу. У овој ситуацији када се одлажу утакмице и у локалним првенствима по Европи, за нас је добро да наставимо у том ритму у коме смо сада.", рекао је тренер Партизана Жељко Обрадовић.

У првом делу сезоне, црно-бели су у Београду славили са убедљивих 79:57, а Обрадовић се нада још једном тријумфу у главном граду Црне Горе.

"Играћемо, наравно са великим поштовањем према екипи Студентског центра, зато што су и овде на утакмици коју смо играли, и током целе лиге, показали да могу да играју веома добро. Тако да ће то захтевати да одиграмо озбиљну утакмицу и будемо концентрисани од првог до последњег минута", рекао је Обрадовиц за клупску ТВ и додао да ће у тиму бити исти играчи као и против Трента, уз наду да ће се екипи прикључити Алекса Аврамовић.

Утакмица Студентског центра и Партизана игра се у суботу од 19.00 часова у Хали "Морача" у Подгорици.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво