Читај ми!

Кари и Томпсон лоши, а Бјелица катастрофалан у дебаклу од Милвокија

Кошаркаши Милвоки бакса декласирали су Голден Стејт вориорсе у дербију НБА лиге и тако ривалу нанели трећи пораз у последње четири утакмици. Милвоки је на свом паркету доминирао од првог до последњег тренутка и на крају тријумфовао резултатом 118:99.

Бакси су искористили катастрофалан шут противничкот тима и дилеме решили већ у првој четвртини (37:21), да би на полувреме отишли са скоро 40 поена вишка.

Актуелног шампиона поново је предводио Јанис Адетокумбо, који је остварио трећи трипл-дабл у сезони (30 поена, 12 скокова и 11 асистенција).

Крис Мидлтон је помогао са 23 поена, пет ухваћених лопти и седам успешних додавања, док је Боби Портис додао 20 поена.

На другој страни, подбацили су сви главни играчи, што се види по томе да је најефикаснији био Ендру Вигинс са 16 поена. Стеф Кари је постигао само 12 (4/11 из игре), док је Клеј Томпсон додао поен мање уз још лошији проценат шута.

Српски кошаркаш Немања Бјелица утопио се у сивило свог тима и меч је завршио без поена. Промашио је свих седам шутева из игре, од тога четири тројке, а забележио је само скок и три асистенције.

Екипа Стива Кера и даље је друга на Западу са 30 победа и 11 пораза, док је Милвоки четврти тим Истока са скором 27-17.

Мемфис је остварио 11. узастопни тријумф пошто је савладао Минесоту 116:108, Њу Орлеанс је био бољи од Клиперса 113:89, док је Оклахома Сити тандер без нашег Алексеја Покушевског изненадио Бруклин нетсе – 130:109.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво