Читај ми!

Због короне одложени мечеви и АБА и Евролиги

Због коронавируса одложене су утакмице Цибоне и Задра у 16. колу АБА лиге и Панатинаикоса и Макабија 21. колу Евролиге. Све више кошаркашких клубова има проблем са саставом тимова због пандемије и све је више одложених утакмица.

Због коронавируса одложена је утакмица 16. кола АБА лиге између Цибоне и Задра која је била заказана за петак у Загребу, саопштено је на сајту регионалног такмичења. До одлагања је дошло на захтев Задра, који је пријавио већи број случајева заразе коронавирусом.

Тако је у 16. колу према предвиђеном распореду остала још само једна утакмица коју би у суботу (19 сати) у Подгорици требало да одиграју Студентски центар и Партизан.

Још раније је због великог броја заражених играча отказано пет мечева: ФМП - Цедевита Олимпија, Крка - Мега, Сплит - Будућност, Борац - Морнар и Црвена звезда - Игокеа.
Из истих разлога и утакмица 21. кола Евролиге Панатинаикоса и Макабија је одложена, саопштено је на сајту Евролиге.

Макаби је затражио одлагање утакмице јер има неколико играча позитивних на коронавирус, а за одигравање меча потребно је барем осам здравих играча.

Панатинаикос је на претпоследњој позицији у Евролиги са само четири победе и 14 пораза, док је Макаби после осам узастоопних пораза на билансу од седам победа и 11 неупеха.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво