Читај ми!

Мега поново на терену после проблема са короном

После два одложена меча због великог броја заражених играча коронавирусом, кошаркаши Меге се враћају на терен утакмицом против Цибоне, која се игра у недељу у Београду, са почетком у 12 часова.

Кошаркаши Меге састају се са Цибоном у 15. колу АБА лиге а њигов стратег верује да ће његов тим упркос великим проблемима због коронавируса успети на прави начин да одговори врло младој и талентованој екипи супарника.

"Ми смо се у претходних неколико дана колико-толико комплетирали и покушали да се у микроциклусу спремимо за веома захтевну утакмицу против Цибоне која нас очекује. У питању је јако млада и талентована екипа коју одлично води мој колега Влада Јовановић. Кључ утакмице ће бити да пронађемо ритам после ове ситуације са ковидом пошто је сигурно је да ће бити физички захтевна утакмица на шта ћемо морати да пронађемо начин да одговоримо", изјавио је тренер Меге Владимир Јовановић.

Мега утакмицу против Задра дочекује са скором од пет победа и седам пораза, док Цибона има пет победа и девет неуспеха.

"Памтимо пораз из Загреба где смо водили 17 разлике на полувремену и на крају испустили утакмицу. Иако нисмо били комплетни на тренинзима, на нама је да дамо све од себе да одбранимо домаћи терен и остваримо победу", додао је првотимац београдске екипе Бориша Симанић.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво