Читај ми!

Коронавирус покосио Звезду, заражени Радоњић, стручни штаб и осморица играча

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић, део стручног штаба, као и осморица кошаркаша црвено-белих, заражени су коронавирусом, саопштио је клуб са Малог Калемегдана.

Звезда је саопштила да је након тестирања на коронавирус које је одрађено у уторак, знатно повећан број заражених у српском клубу.

Од викенда је због коронавируса ван строја Никола Калинић, а резултати новог тестирања потпуно су покосили црвено-беле.

Стручно особље које је било позитивно на тестирању чине: тренер Дејан Радоњић, први помоћник Горан Бошковић, члан стручног штаба Никола Бирач. 

Чак осморица кошаркаша су такође заражени коронавирусом, а то су: Бранко Лазић, Остин Холинс, Нејт Волтерс, Огњен Добрић, Стефан Марковић, Марко Симоновић, Мајк Цирбес и Лука Митровић.

"Сходно свим здравственим мерама и препорукама лекара, сви чланови нашег клуба који имају позитиван налаз, наредни период провешће у изолацији и уз надзор клупских лекара", наводе из српског клуба.

"С обзиром на нове околности, клуб ће се о даљим корацима огласити већ у среду, а о здравственом стању екипе, благовремено ћемо и свакодневно обавештавати јавност у наредном периоду", додају из Црвене звезде.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара