Читај ми!

Јокић поново играч одлуке, надиграо Карија и Бјелицу

Српски центар Никола Јокић наставио је серију одличних игара предводећи Денвер и у победи над Голден стејтом са 89:86 на гостовању и поново био играч одлуке. На другој страни, Стеф Кари је био најефикаснији играч меча, али то је слаба утеха пораженим „ратницима“.

Поново је Никола Јокић, уз одличну игру, био играч одлуке и Денверу добео победу, овога пута сјајном блокадом у финишу меча чиме је сачувао предност за победу над Голден стејтом.

Денвер је добро ушао у меч и предвођен Јокићем добио прво полувреме, али су „ратници“ у другом успели да се врате и меч уведу у неизвесну завршницу.

Имали су и последњи напад и прилику за изједначење, а кад се учинило да ће им то успети, Никола је сјајном блокадом донео победу свом тиму.

Иако је поново био одличан са двоструким двоцифреним учинком од 22 поена уз 18 скокова и пет асистенција, Никола Јокић је био други по ефикасности, а одлично га је пратио Бартон и додао 21 поен уз по четири скока и асистенције.

Најефикаснији играч је поново био Стеф Кари са 23 постигнута поена и по четири скока и асистенције, али то је било недовољно да његов тим избегне пораз на свом паркету.

Немања Бјелица је у игри провео нешто више од 18 минута и, уз пет поена, имао осам скокова и једну асистенцију.

На гостујућим теренима победе су славили и Милвоки, који је убедљиво надиграо Орландо са 127:110, и Филаделфија, која је надиграла Торонто са 114:109 у неизвесној завршници.

Резултати НБА утакмица:

Орландо – Милвоки 110:127
Мајами – Вашингтон 119:112
Торонто – Филаделфија 109:114
Хјустон – ЛА Лејкерс 123:132
Минесота – Њујорк 88:96
Њу Орлеанс – Кливленд 108:104
Голден стејт – Денвер 86:89
Сакраменто – Оклахома 117:111

понедељак, 17. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије