Читај ми!

Марјановић одличан у победи Даласа над Минесотом

Кошаркаши Даласа надиграли су Минесоту са 114:102 на свом терену, а српски центар Бобан Марјановић је показао одличну ефикасност иако је у игри био само десетак минута. Сјајну ефикасност је демонстрирао и Дејмијан Лилард, али то није било довољно да Портланд као гост избегне пораз од Њу Орлеанса – 111:97.

Српски центар Бобан Марјановић играо је само осам минута, али је то време максимално искористио и остварио четврти двоцифрени учинак у сезони убацивши 10 поена уз два скока, чиме је значајно допринео победи свог тима.

Далас је од самог старта преузео иницијативу и већ на крају првог полувремена имао убедљиву двоцифрену предност коју гости нису успели да анулирају упркос одличној игри у наставку меча.

И пети меч без повређеног Луке Дончића домаћини су добили предвођени Џејлон Брансоном, који је био најефикаснији играч утакмице са 28 постигнутих поена уз шест асистенција и два скока.

На другој страни у тиму Минесоте Карл Ентони Таунс је убацио 26, а Малик Бизли 22 поена.

Сјајну ефикасност синоћ је демонстрирао и Демијан Лилард убацивши чак 39 поена, али то његовом Портланду није много помогло да избегне пораз од Њу Орлеанса – 111:97.

Одличном тимском игром домаћини су од самог старта водили меч ка сигурној победи, а домаћини су само безуспешно покушавали да дођу бар до изједначења.

Најефинаснији код победника био је Брендон Инграм са 28 постигнутих поена, док је један мање убацио Никејл Александер Валкер.

Мајами је на свом терену био убедљиво бољи од Индијане – 125:96, а предводили су их Тајлер Хиро и Данкан Робинсон са по 26 постигнутих поена, док је Њујорк надиграо Детроит са 105:91 предвођен Еваном Фурнијеом који је био најефикаснији играч са 22 постигнута поена.

У последњем синоћном мечу кошаркаши Финикса су на гостовању надиграли Лејкерсе са 108:90, упркос сјајној ефикасности Леброна Џејмса и одличној игри Расела Вестбрука. 

Резултати НБА мечева:

Мајами – Индијана 125:96
Њујорк – Детроит 105:91
Њу Орлеанс – Портланд 111:97
Далас – Минесота 114:102
ЛА Лејкерс – Финикс 90:108

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи