Читај ми!

Радоњић: Концентрисаном игром да оправдамо улогу фаворита

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао да његов тим мора да одигра концентрисано да би оправдао улогу фаворита у дуелу против Цибоне у АБА лиги. Његов колега на клупи Цибоне Владимир Јовановић изјавио да његов тим очекује тешко гостовање Црвеној звезди у Београду. Црвено-бели у понедељак од 18.00 у хали "Александар Николић" дочекују тим из Загреба, у 10. колу регионалног такмичења.

"Након утакмице са екипом Зенита, окрећемо се обавезама у АБА лиги и следећем противнику екипи Цибоне. Ради се о младој и талентованој екипи, па ћемо покушати одговорном и концентрисаном игром да оправдамо улогу фаворита у овом мечу", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Екипа Црвене звезде има скор 8-1, док је Цибона на учинку 6-4, а кошаркаш Дејан Давидовац максимално поштује сутрашњег ривала.

"Нећемо имати превише времена за припрему ове утакмице, у Београд смо стигли тек у суботу у вечерњим часовима. Наредни ривал екипа Цибоне заслужује максималан респект, млада и амбициозна екипа, која много трчи и која може да направи проблем сваком ривалу."

"Ми желимо да оправдамо улогу фаворита у овом мечу, али до бодова ћемо доћи само одговорном и чрстом игром. Желимо да наставимо са победама пред серију мечева у кратком временском периоду која нам следи током ове и наредне недеље", рекао је Давидовац.

Тренер Цибоне Владимир Јовановић: Најтеже могуће гостовање

"Очекује нас најтеже могуће гостовање у мало незгодном тренутку. Звезда је сјајна евролигшка екипа, одлично сложена и вођена од стране Дејана Радоњића. Њихове одличне игре и победа против Зенита довољно говоре о искуству и квалитету екипе. Нисмо имали времена за посебне тренинге и припрему, ноћ након утакмице с Алкаром ми смо већ на путу."

"Одрадићемо све максимално колико можемо и надам се да ће моји играчи то и приказати. Ми морамо дати све од себе, парирати енергијом и залагањем и одиграти утакмицу са што мање грешака", рекао је Јовановић за клупски сајт.

Кошаркаш Цибоне Ловро Гњидић свестан је великог изазова који их чека у Београду.

"Након неугодног пораза од Алкара идемо на тешко гостовање. Морамо скупити главе, припремити се најбоље што можемо и одиграти мушку, тврду утакмицу. Уколико то све испоштујемо, мислим да нећемо моћи да подбацимо", рекао је Гњидић.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво